Informizely customer feedback surveys

Send flere ordrer på én gang

0
Hej e-conomic.

Jeg synes, det kunne være rigtigt rart, hvis man kunne vælge flere forskellige ordrer i ordrelisten og så sende dem på én gang, ligesom man kan med fakturaer.

Mvh Sanne Ravn
i Forslag » Salg af (210 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Sanne,

Mange tak for dit forslag. :-)

Så ligesom der er en bogfør og send mulighed i fakturaer, så kunne der være en send og overfør til fakturering under ordre, det kunne godt være relevant, især med mange der eksempelvis har en webshop, der hurtigt vil have sendt ordren og overført den til fakturering.

Jeg vil lige lade dit forslag ligge lidt, for at se hvor meget opbakning det kan få, også håber jeg at jeg har forstået det rigtigt. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej Tobias

Egentlig vil jeg gerne have det delt op i to, så jeg først kan vælge at sende alle, og så senere vælge at overføre dem til fakturering.

Mvh Sanne
Hej Sanne,

Okay, den konstellation kan jeg også godt forestille mig. Jeg vil dog afvente lidt for at se hvor meget opbakning forslaget får, ift. prioritering. :-)