Informizely customer feedback surveys

Vedhæft pdf filer i note

0
Når vi skriver tilbud / faktura mm. har vi tit behov for at kigge vores aftale / kontrakt igennem for den enkelte kunde, og derfor kunne vi godt se det smarte i, at vi kan vedhæfte fx. kontrakten som en pdf under noter på den enkelte kunde, så vi har den ved hånden med det samme - og for den sag skyld også have kontrakten med på farten, og ikke kan vente til vi er tilbage på kontoret og skal finde kontrakten i mappen på hylden.

Blot et forslag herfra, som andre sikkert også kunne få glæde af.
i Forslag » Kunder af (300 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lone,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg vil give dig helt ret i at det klart kunne give mening. Det vil først og fremmest nok blive en del af indscanning/smart inbox modulet, da vedhæftning af bilag til eksempelvis fakturaer kræver dette. Dertil vil jeg lige lade dit forslag ligge i en måneds tid, for at se hvor meget opbakning det kan få, ift. prioritering mellem de mange gode forslag vi får. :-)

En evt. anden løsning kunne være at i vedhæfter kontrakten til den første faktura i sender til kunden, og dermed altid kan gå ind på første faktura på kunden og se kontrakten online. Dette er ikke optimalt, men kan benyttes lige i stående situation. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej Tobias

Jeg har vist ikke udtryk mig helt tydeligt - det jeg mener er, at vi mangler at have fx. kontrakten lige ved hånden, når vi skal lave fx. en faktura - altså ikke som vedhæftning til fakturaen, men som et opslagsværk for lynhurtig at se de vilkår, vi har aftalt med den enkelte kunde.
Hej Lone,

Var ikke klar over det skulle gå så hurtigt, tænkte at man let kunne gå i arkivet og se kontrakten, men det skal være under igangværende faktura i skal kunne se den allerede, jeg tager det med i overvejelserne. :-)