Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Restordre

0
Vi kunne rigtig godt tænke os, at man kunne redigere systemet sådan at de ordre hvorpå man "kun" laver en del-levering, at det kun er linjerne for restordren der er synlig i salg - ordre efter at man har lavet dellevering og delfakturering.

For det første er det virkelig svært at overskue, hvad man mangler at leverer og dels har man ingen ide om ordresummen.

Håber vores ønske kan opfyldes....

Alternativt skal alle restordre lageres et andet sted?
i Forslag » Salg af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Linda,

Mange tak for dit forslag. :-)

Som udgangspunkt laver vi ikke de store ændringer i det nuværende lagersystem, men jeg vil tagge dit forslag med lager, så dem der udvikler et nyt lagersystem tager din pointe med i overvejelserne.

Derudover så kan jeg klart anbefale at du under ordre - redigerer ordren, sorterer efter leveret og får dem med 0 i starten, så kan du let se dem der ikke er leveret, eller evt. det samme med faktureret, der vil du kunne se dem der ikke er faktureret øverst. :-)

Håber det giver mening og kan hjælpe lidt. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Jeg sidder med den samme undren, hvorfor kan man ikke på ordren se, at der ER leveret noget af den.

Desuden forstår jeg ikke hvad det er du foreslår i dit svar, Tobias?? Sortere på hvad, hvor??