Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Overførsel af overskrift m.m. fra bestillinger til modtagelser

+1
Det ville være en stor hjælp for os, hvis de indtastninger, man laver i bestillinger under modulet lager, bliver overført til modtagelser. F.eks. "overskrift" og "Vores ref" under "Noter og referencer". Når man modtager varerne gennem en bestilling, så forsvinder bestillingen. Hvis man ikke overfører modtagelsen til leverandørfaktura med det samme, kan man derfor ikke længere se f.eks. rekvisitionsnummer, som vi har påskrevet i feltet "overskrift", da vi lavede bestillingen.
i Forslag » Salg af (130 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

hej Pia

Tak for dit input.

Vi arbejder pt. på nogle langsigtede planer med at udviklet et nyt lagermodulet, så jeg smider dit forslag i puljen af ideer til det.
Forslag af 🔒 (55.9k points)
Hej Pia

Hvis du bruger vores lagerløsning med sammen med e-conomic vil du kunne oprette en bestilling enten til leverandør for varer til lager eller som en direkte levering til din kunde.

Bestillingen til lager vil så lægge sig i modtagelsen til lager klar til det tidspunkt hvor du modtager varer og kan tilgangsregistrerer dem til lager.

Vil du gerne høre mere om vores lagerløsning så er du meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 7025 7600 eller send en mail på salg@itnvision.dk.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)