Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




En ekstra mulighed ved udskrivning af resultatopgørelse

+1
Jeg savner muligheden for at kunne udvælge en enkelt gruppe i resultatopgørelsen, når man er inde i rapporter. Det kunne f.eks. være, at man bare skal dyrke sammenligning af nogle omsætningstal eller en udgiftsgruppe i flere forskellige perioder. Da er det irriterende, at man SKAL have HELE rapporten fra ende til anden. (Vores resultatopgørelse har forholdsvis mange grupper og vi periodiserer hver måned, så vi sammenligner også meget de enkelte måneder). Derfor er det et ønske herfra, om I kunne lave to felter, hvor man kan vælge "Fra konto" og "Til konto".
i Forslag » Rapportering af (130 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Birgit,

Mange tak for dit forslag. :-)

Umiddelbart, så kan i vælge at bruge saldobalancen, da man her kan indskrænke forskellige konti, og ved sammenligning med samme periode sidste år, så får i det samme vist som resultatopgørelsen. Kan dette bruges?

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)