Informizely customer feedback surveys

ændring af 'næste kundenummer'

0
Det vil give mening at man kan ændre 'næste kundenummer' ligesom man kan ændre 'næste bilagsnummer'.

eks.: jeg har en kunde, der laver fakturaer fra deres kassesystem. Når de opretter en ny kunde heri, danner e-conomic automatisk kunden med 'næste kundenummer'. dvs nummeret efter det største/sidste der er blevet brugt.

Jeg har et system (jeg ved jeg ikke er den eneste), hvor jeg giver erhvervskunder samme kundenummer, som deres CVR nummer. Derfor er der slet ingen rækkefølge i de privatkunder, der bliver oprettet via kassesystemet, da de får nummeret efter et CVR nr.
i Forslag » Kunder af (170 points)
opdateret af

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Som udgangspunkt er næste kunde nr. jo blot som en hjælp, du kan altid slå det fra under kundeopsætning, også kan du selv give det et nummer der giver mening. Du kan også opdaterer dine kunde nr. nu. :-)

Derudover så mener jeg at maks antal cifre på kunde nr. er 9, men et CVR nr. er på 8.

Derfor kan med fordel lave alle sine erhvervs kunder med 8 cifre der jo går op til maks 99 99 99 99, mens ens private kunder nr. serie går fra 100.000.000, og op, også går jeg ikke ud fra du får så mange kunder at du kommer over 9 cifre. :-)

Håber det giver mening. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)