Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
smartbank

+1
Jeg vil foreslå, at teksten fra smartbank, altså at det man kan se når man trykker på den lille sorte pil, kommer ind i en lille box under bogføringslinierne i smartinbox. Så vil man have en masse understøttende oplysninger man ofte har brug for uden at skulle have bankprogrammet åbent.

Det kan være policenumrer, valutakurser etc, - DET ville dælme være nyttigt :-)
i Forslag » Bank af (1.4k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Ted,

Mange tak for dit forslag. :-)

Som udgangspunkt er det jo en rigtig god idé, men problemet er at inboxen ikke ved hvilke bilag fra højre side i banken, det drejer sig om, så det er svært at finde ud af hvilke oplysninger der skal bruges. Der er dog et alternativt trick, hvilket er at åbne bankafstemning og inboxen i eksternt vindue, så kan du have begge ting åbne som set på mit billede. Du kan evt. også have 2 skærme, til hvert vindue, hvilket vil gøre det endnu lettere. :-) Håber det giver mening.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)