Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




bilag i Smart inbox

0
Hej, Det er helt fint at alle bilag nu kommer ind i Smart Inbox, men det kunne være dejligt hvis billedet af bilagene var lidt større. Det vil gøre det lettere at kontrollere om man har fået alle oplysninger aflæst korrekt. Det er irriterende at skulle sidde og køre med musen hen over bilaget for at få det forstørret så det er til at se f.eks. tlf.nr. SE.nr., bankoplysninger osv. Det må I kunne gøre bedre. :-)

Mvh Lis
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)

1 Svar

Hej og tak for forslaget,

Det er en svær problemstilling her. Vi har brugere forskellige lejre. Nogle synes det er for stort, andre for småt og til sidst dem, der godt kan lide det som det er.

Vi har løbende prøvet at justere størrelsen, så den passer flest mulige. Vi tror vi lige er et sted, hvor vi rammer bredest, men det er noget vi løbende er opmærksom på, så mange tak for at byde ind. Det skal jeg nok huske til fremtiden, hvis vi oplevere flere og flere, der gerne vil have det større :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
bare i ville lave det så man kunne justere størrelsen ved at trække delingen i midten af billedet, så der bliver mere plads til bilag og mindre til bogføringsfelter.