Masseændring af dato i kladden

0
Jeg ved at emnet har været oppe vedr. superkladden, men dette vedrører den almindelige kladde.

Vi håndterer betalinger for mange kunder og når man genererer betalinger gennem betalingsmodulet, men en anden skal godkende betalingerne, hænder det ofte, at betalingen ikke bliver godkendt inden betalingsdatoen - enten fordi de ikke får det gjort, at der mangler penge på kontoen eller at de bevidst ønsker at skubbe den pågældende betaling.

Derfor sker det jævnligt, at en hel stribe betalinger, faktisk bliver betalt en anden dato, end den der oprindeligt blev lagt i banken, og dermed også i kladden i e-conomic. Her ville det være rigtig dejligt at kunne markere en række linjer og masse-ændre bogføringsdatoen inden bogføring, i stedet for at skulle ind på hver enkelt og ændre datoen.

Håber inputtet kan bruges - det vil i hvert fald lette vores arbejdsgange og spare kunden lidt tid på vores service.

Mvh. Torben
i Forslag » Bogføring af (340 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Torben,

Mange tak for dit forslag. :-)

Der er selvfølgelig altid den famøse løsning ved eksporterer kladden, ændre i excel og importerer igen. Men jeg forstår godt årsagen, og hvor meget smartere det ville være at kunne masse ændre i datoen i kassekladden. Jeg lader derfor dit forslag stå lidt, da jeg gerne vil se hvor meget opbakning det kan få, før det bliver prioriteret ift. de forslag der ligger i ønskebrønden. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (17.8k points)