Informizely customer feedback surveys

Lad markøren blive hvor vi er nået til

0

Hej venner

Endnu et forslag wink Jeg har valgt salgs siden, men det er sig også gældende på leverandørsiden.

Når vi skal ind og kigge på "Posteringer på konto" på en kunde ell. leverandør, scroller ned til det bilag vi gerne vil se, hvor vi gerne vil se transaktionerne, åbnes et nyt vindue hvor vi kan se hvilke konti bilaget er bogført på (top dollar) - men når vi lukker det ned, så hopper markøren/scrolleren tilbage til begyndelsen, altså øverst og så skal vi hele vejen retur til bunden for at se det nyeste igen og finde det punkt vi kom til (og der kan være mange fakturaer på enten kunden ell. leverandøren)

Ja så ved jeg godt, jeg kan vende sorteringen om, men derfor bør det stadig være muligt at få markøren til at blive hvor den sidst var...

På "Vis udlignede posteringer" gør den det samme - hopper tilbage til toppen..
Ku' vi få det fikset? That could be very nice laugh
 

Dbh, Isabel 

i Forslag » Salg af (250 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej igen Isa,

Du har da rigtig fået gang i forum. :-)

Vi har haft lign. forespørgsler omkring dette i bl.a. kassekladden og pga. manglende opbakning er der desværre ikke lavet nogle ændringer. Derudover er jeg også usikker på hvilke udfordringer det har programmeringsmæssigt, jeg vil derfor lige undersøge det nærmere. :-)

Samtidig vil jeg holde øje med opbakningen, ift. omfanget af opgaven, og om vi kan prioriterer den ift. de forslag vi allerede har i ønskebrønden. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)