Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Byt om på fi-kreditornr. og ocr linje i smart inbox

+8

Hej vennerne - jeg håber I har det godt :-)

I forhold til smart inbox, vil det være en god forbedring at bytte om på fi-kreditornr. og ocr linje, da det alt andet lige altid står med ocr linjen først og derefter fi-kreditornr. på en faktura.

I kassekladden kan du selv flytte rundt på feltrækkefølgen og det kunne være en idé at lave samme mulighed i smart inbox, så vi selv kan lave en rækkefølge. Alternativt skal I blot flytte om på de to ;-)

Kh Isabel 

i Forslag » Bilagshåndtering af (250 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Isabel,

Håber du har det godt. Helt enig i at det ikke giver mening, ligeledes ift. rækkefølgen på leverandør og faktura nr. Men sådan er det sat op, jeg syntes dog at muligheden for at ændre det ligesom i kassekladden skal tages op. :-)

Mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)