Informizely customer feedback surveys

Følgesedler

0
Hej

Når vi varermodtager delvist en bestilling opstår problemet, når vi skal tjekke om følgesedlen er rigtig i forhold til, hvad vi har varermodtaget.

varer nr skifter rækkefølge. Hvis vi har en bestilling på omkring 100 linjer og vi modtager 30 forskellige varer nr. vil det være en stor fordel at følgesedlens varer nr kommer i samme rækkefølge  som i bestillingen. Men det gør den ikke nu. Derfor bruger vi uhensigtsmæssigt meget tid på, at finde det rigtige varer nr. når vi tjekker følgesedlen. Vi kan godt modtage varer på en nyere bestilling, hvilket er grund til at vi ikke kan regne med at følgesedlen er korrekt.

Nina
i Forslag » Lagerstyring af (210 points)
opdateret af

1 Svar

Hej igen Nina,

Når det kommer til bestilling og modtagelse, så burde de have rækkefølge ud fra den kolonne der hedder linje nr., derfor skal du altid sortere på den fra mindst til størst. Dertil burde bestillinger og modtagelse også være ens, hvis de ikke gør det er det måske lettere at du kontakter os på supporten, så må vi lige se på det sammen. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)