Varer med Omvendt Betalingspligt til privatkunder

+2
Hej

Når man nu har oprettet varer med en momskonto til Omvendt Betalingspligt, så skal man stadig fakturere privatkunder med alm. moms.

Det er i E-conomic løst med at man skal oprette alle de relevante produkter 2 gange, og så vælge den rigtige udgave af produktet, alt efter om det er til privat eller erhverv.

Det er jo selvsagt urealistisk af mange årsager: man kan ikke have flere produkter med samme varenummer, vedligehold af 2 produkter, lagerantal på produkter, vælge det rigtige varenummer ved fakturering osv.

Det vil være meget mere hensigtsmæssigt at E-conomic benyttede de oplysninger der findes på kunden. Fx. momsnummer (CVR nummer).

Hvis Momsnummer = "" og produktet har en momskonto for omvendt betalingspligt, så fakturer det pågældende produkt med moms, ellers omvendt betalingspligt.
i Forslag » Moms af (150 points)

1 Svar

Hej med dig

Tak for dit feedback.

Jeg lader dit opslag ligger en månedstid og så vender jeg tilbage for at se hvilken respons det har fået fra andre brugere :)

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (22.5k points)