Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Nedskrivning/opskrivning af anlægsaktiver

+2
Hejsa,

Det ville være fantastisk, hvis det var muligt at lave en opskrivning eller nedskrivning af anlægskartoteket.

Det sjove er I har benævnt både opskrivninger og nedskrivninger i modulet, men at det ikke er muligt at gøre:-)

Jeg ved at en del andre har samme ønske, bl.a. via chatten i jeres årlige roadshow. (Tak for det i øvrigt)

Jeg har ingen anelse om hvilke tekniske udfordringer det giver at lave:-) men man kunne kigge på hvordan det foregår i fx Navision.

Vh Maria
i Forslag » Salg af (140 points)
status opdateret af 🔒
Helt enig med Maria - Vi mangler virkelig muligheden for op- og nedskrivninger på anlægsaktiver. Samtidig kunne I med fordel forbedre funktionaliteten i forbindelse med salg så tab/gevinst postering dannes automatisk (som det er nu skal der laves en manuel finanspostering).

3 Svar

Hej Maria

Tak for dit indlæg.

Ja, du har ret i, at vi har hørt det nogle gange. Jeg vil lige lade dit indlæg stå åbent en måneds tid, for at se andre kunders reaktioner/kommentarer

Du hører fra mig

Rigtig god weekend til dig

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Hej igen Maria

Jeg har nu snakket lidt frem og tilbage med mine kollegaer og jeg giver dig helt ret i, at det er en lidt omstændig måde at opskrive et anlægsaktiv på.

Vi blev enige om at tage det op med udviklerne og i hvert fald få dem til at forklare, hvad der gør, at det evt. ikke kan lade sig gøre.

Du hører nærmere fra mig, når jeg ved noget mere

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Hej Susan.

Det lyder godt:-)

Vh Maria
Hej Maria.

Vi har nu kigget på mulighederne for at lave op og nedskrivninger på aktiver i anlægskartoteket, og vore udviklere har nu meldt tilbage at det vil være rigtigt besværligt at lave. Vi har derfor valgt at vi for denne omgang fjerner forslaget fra vores ønskebrønd.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)