Informizely customer feedback surveys

Periodisering

+1

kan periodiseringskontoen blive noget man tilvælger et andet sted i systemet - som en knap. så man er sikker på at det er den rigtige balancekonto der bliver valgt. Det er noget rod at man kan komme til at periodisere mellem 2 driftkonti. 

i Forslag » Periodisering og anlæg af (420 points)
opdateret af

1 Svar

Hej igen Mie,

Ift. opsætningen af balancekonto på periodisering, så kan du med periodiseringsmodulet, periodisere både salg og køb mellem balance og driftskonti.

Det man skal være opmærksom på, det er ved salgsdelen, der styre du din balance konto under varegrupper, når du så bogføre en faktura, med en fakturalinje, hvor varen er blevet periodiseret i en selvvalgt periode, så bogfører du mellem din omsætning (sat op på varegruppe ved salg) og balance sat op på varegruppe periodisering.

Ligeledes gælder det for bilag i regnskabsfanen, her kan du vælge at periodiserer på en balance konto under øvrigt fanen og en driftkonto ved modkonto.

Se evt. vores guide her: https://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/periodisering-af-salgsfaktura

Jeg håber det giver mening, og hvis jeg har misforstået noget, så må du endelig sige til. Men på denne måde har du altid noget salg/udgiften på drift og periodisering på balancen, så længe du husker at vælge det her. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)