Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




automatisk betaling via smart inbox

0
Der mangler vist stadig at man kan beslutte for en bestemt leverandør at den ALDRIG skal tage FI-kortoplysninger med når man bogfører, da de f.eks. betales månedligt på kontoudtog med eet beløb.
i Forslag » Salg af (1.4k points)

2 Svar

hej Ted

Grunden til at det på nuværende tidspunkt ikke er sådan er at den faktura din Leverandør sender er deres betalingskrav til dig og på det skriver de hvordan de ønsker pengene.

Så e-conomic er ikke gearet til at du ønsker at benytte en anden betalingsmetode end den din leverandør beder om.

Når en leverandør beder om at få betaling via FI skyldes det ofte at disse indbetalinger kan importeres og udlignes automatisk - altså mindre arbejde for modtager :) Hvis du har aftalt med din leverandør at de ikke skal have betalingen som en FI-indbetaling men at du må sende en samlet overførsel en gang om måneden, må du bede din leverandør om at skrive kontonummer på fakturaen i stedet :)
Forslag af 🔒 (55.9k points)

Hej Ted,

Vi har nu lavet muligheden for, at du kan vælge betalingsoplysninger fra leverandøren uagtet af, hvad der kan findes på fakturaen. Hvis du går ind på leverandørens stamkort og sætte flueben over betalingstypen, så vil denne nu altid blive anvendt. 

Rigtig god dag og tak for dit input! smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)