Informizely customer feedback surveys

Mere fleksibel fakturagodkendelse i Smart Inbox

0

Forslag til en mere smidig bilagsgodkendelse i Smart Inboks:

 Den nuværende løsning med alle bilag til alle godkendere er nem for nogen, men en voldsom arbejdsbelastning for dem, der kan godkende fakturaer.

 Vi er er lille organisation med 7-8 kolleger, der hver især kan godkende fakturaer på deres område. Større fakturaer skal også godkendes af direktøren. Små faktura godkendes af kasserer/bogholder.

 Det vil derfor være ønskeligt at bogholderen ved hver modtaget faktura kan markere, hvem der skal godkende og om det skal være med efterfølgende godkendelse af direktøren.

 Gerne med en mulighed for definere beløbsgrænser for hvornår der skal godkendes inden bogføring.

 En mulighed for automatisk forslag på godkender, baseret på opsætning af kreditor, vil også være en hjælp. Det er som regel vores kommunikationsmedarbejder, der godkender annoncefakturaer (men ikke altid).

<!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]>

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} <![endif]-->
i Forslag » Leverandører af (160 points)

1 Svar

hej Morten

Tak for dit feedback.

Det allerstørste ønske blandt brugerne af godkendelsesfunktionen er som du selv nævner at man kan fordele fakturaerne så de ryger til godkendelse hos en bestemt medarbejder. Det har vi noteret os og jeg håber det er noget der kan udføres inden for de næste 6 til 12 mdr.

De andre ønsker om at nogle fakturaer skal godkendes af mere end én, er jeg ikke sikker på at vi kommer til at indføre, og hvis vi gør får det nok meget lange udsigter.

Umiddelbart er definition af beløbsgrænser heller ikke på tegnebrættet, men hvis ønsket bliver stort nok blandt jer brugere så er det da ikke helt utænkeligt at det ændres.

Hvis dit behov skal dækkes lige nu og her, så vil jeg foreslå at du kigger på en integration, der kan opfylde de kriterier :)

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Forslag af (37.4k points)