Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indscanning - mgl. tilføjelse af bilagsnr. uden at skulle klikke ind på hver enkelt bilag

+1
Jeg har en KÆMPE bøn til det nye indscanningssystem.

Tidligere var det muligt at skrive et bilagsnr. på ”forsiden”, uden at skulle klikke sig ind på selve bilaget for at skrive et bilagsnr.

Denne rubrik er nu væk fra ”forsiden”. Det er jeg utrolig ked af, for det gør at man skal klikke ind på hvert bilag, før man kan taste hvert bilagsnr., hvilket gør at det kommer til at tage vildt meget længere tid at parre det scannede bilag med bilaget. Dette gør også at man kun kan parre et bilag af gangen. Førhen kunne man parre flere bilag af gangen, hvilket sparrede utrolig meget tid ift. den nye version. Dette er jeg utrolig ærgerlig over.

Er det noget I kan lave om på hurtigst muligt.

Pft.

Kent
i Forslag » Bilagshåndtering af (190 points)

2 Svar

Hej Tobias,

Piletasterne er et godt tip, det kendte jeg ikke til. Synes dog stadig at den gamle måde var bedre og gav samtidig et fuldt overblik over alle bilagene ift. det nye. Jeg brugte det især idet jeg håndterer flere bilag på en gang. Det nye betyder tidsspild og flere museklik ift. gamle og samtidig, så er jeres system forholdvist langsomt, når man klikker rundt i det i forvejen.

Så jeg er lidt ærgerlig over denne mangel, og håber på at I kan arbejde videre på sagen.

Venlig hilsen

Kent
Forslag af (190 points)
Hej igen Kent,

Undskyld det sene svar, det har været en turbulente måneder.

Jeg vil nævne dine udfordrede arbejdsgange ifbm. næste udviklermøde og forbedringsrunde og håbe på at vi evt. kan finde et fiks. Jeg kan dog ikke love noget, da der ligger en del gode forslag der har en del stemmer, men jeg krydser alligevel fingre for at det kan tages med grundet at disse ting besværliggøre arbejdsgangen.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)