Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tariff oprettelse

+1
I forlængelse af EAN koder, håber jeg det kan blive muligt at tillægge produkter deres Tariff kode/ Toldnummer / HS code.

Optimalt at man kan vælge at lægge dem på hhv. faktura og følgeseddel.

Dette til når en vare skal ud af EU. Pt. er det en del ekstra arbejde, fordi Economics ikke har den mulighed pt.
i Forslag » Salg af (130 points)

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Når du skriver i forlængelse af EAN koder, hvad mener du præcist så?

Altså er det ift. vare at angive en ekstra oplysning på dine fakturaer og følgeseddel. Især da vi ikke udbyder elektronisk følgeseddel.

Hvordan gør i det i dag? Hvilke felter angiver i oplysningen i, hvilke felter ønsker kunden at modtage oplysningen i og hvad specifikt er der af ekstra arbejde når der sendes uden for EU?

Grunden til jeg spørger om dette er nemlig at Vi ikke er sikre på om hvor Tariff/toldnummer/HS kode skal placeres i OIOUBL

Derudover da han taler om fakturaer uden for EU, er det sandsynligvis i et andet format, som vi så skal være sikre på vi konverterer denne information korrekt til.

Vend endelig tilbage med svar. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)