Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kopiering af hele bilaget eller et varenummer eller lignende fra bilaget

0
Vi har i smart inbox ofte brug for at:

1. kopiere et helt bilag, for at maile det til f.eks. værkføreren, revisoren, en af mekanikerne eller andre, for at spørge om et eller andet eller få en godkendelse på noget helt specifikt.   

2. Kopiere et varenummer eller varetekst eller lignende for at indsætte det i vores kundestyring (Tolerance via FTZ).

Det har vi førhen haft mulighed for i Indscanning.

Kan det løses?
i Forslag » Bilagshåndtering af (200 points)
Ikke mere at kunne kopiere en streng i indscanning er vildt irriterende. Når man f.eks. skal indtaste de mange cifre i FIK betalingerne, savnes kopifunktionen særdeles meget. Jeg ved godt, at man kan anvende systemet til fakturagenkendelse, men spørgsmålet er, om den funktion har nogen fremtid, hvis man virkelig vil gøre de bogførte oplysninger nyttige.

1 Svar

Hej Pia,

Mange tak for dit forslag. :-)

Det burde være muligt at kopierer bilag i inboxen, ligesom man kunne i indscanningsfanen. Prøv evt. at se her:

https://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/inbox-smartinbox/inbox/h%C3%A5ndter-bilag

Derudover er der også mulighed for evt. godkendelse inden, har i set dette:

https://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/inbox-smartinbox/smartinbox/godkendelse

Ift. at kopierer tekst, såsom varenummer/tekst, betalingsoplysninger eller andet. Så, som Erik også skriver, er det desværre ikke muligt. Dette skyldes at koden omdanner bilaget til en billedfil for at kunne aflæse det, og man kan derfor ikke markere linjer ligesom i en pdf.

Jeg ved at der efter flere ønsker er ved at blive undersøgt om vi kan gøre det på en anden måde. Jeg håber at der kan komme en løsning ud af det.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)