Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indbakken - savner visning af bilag på samme måde som under Indscanning

+1

Hej! Lige til info savner vi HELT VILDT den gamle funktion fra indscanning, når man klikker på et bilag at det åbner sig i et nyt vindue og man kan scrolle sig igennem bilaget og se hvad det vedr. inden man godkender den. Ved den nye "indbakke" er det virkelig ikke nemt at styre musen over bilaget - det vil være meget bedre, hvis det virker som alle andre programmer man benytter (word, pdf etc), at man scroller og evt. kan zoome ind, hvis man har behov for det. God dag til jer!

lukket
i Forslag » Bilagshåndtering af (370 points)
lukket af 🔒

2 Svar

 
Bedste svar

Hej 

Jeg har fået ændret min indstilling, så det ligner mere indscanning: 

Til venstre for "Søg i indbakken" findes 4 vandrette streger. Her kan indstillingen ændres til "bilagsvisning". 

Måske er det denne funktion, du søger...

Vh Helle.

Forslag af (5.9k points)
valgt som bedste svar af 🔒
Hej Helle,

Den funktion kan godt bruges - den havde jeg ikke opdaget. Her kunne det blot være rart, at man kunne skrive en kommentar i note feltet direkte derfra. Det felt benytter vi meget.

Tak for indspark :-)

vh Anita

hej AD

Jeg gennemgår i øjeblikket indlæg der handler om noter og jeg faldt over dette hvor du ønsker at kunne skrive en note direkte i overblikket i Inbox. Den funktion lavede vi sidste år, så du kender den sikkert allerede. Men hvis du ikke går finder du den her:

Når du trykker på det ikon, så vil alle navne og noter bliver aktive så du nemt kan rette i dem. Jeg håber du er glad for at bruge den funktion.

Mvh Tabita

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Som Helle også nævner, så kan man få forskellige visningsmuligheder i inboxen, hvilket løser dele af dit problem.

Ift. noten er det desværre ikke muligt i oversigten, men du kan evt. gå ind på bilaget, hvor du vedhæfter det, også ændre note, og skifte mellem bilag med pil til højre og venstre. Her kan du også se bilaget hele tiden. Er dette en okay løsning? :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Tobias,

Visning af bilag i den nye indbakke er så frustrende at arbejde med. Ude i oversigten, hvor man ser alle fakturaerne under hinanden, fungerer visning af bilaget fint, men så savner vi helt vildt at kunne skrive i note feltet herfra. Hvis man skal skrive i note feltet skal man ind på hver bilag. Vi bruger feltet som godkendelse felt, så når fakturaen er ok, bliver det skrevet heri. Så arbejdsgangen bliver meget langsomlig. Mine godkendere er meget frusteret. Så STORT ønske er, at i åbner op for note feltet, så man kan skrive i det fra "oversigtsbilledet", præcis som man kunne det under "indscanning".  

mvh Anita
Hej igen Anita,

Jeg har talt med nogle der har haft samme problem med inbox, de har dog fundet en løsning ved at gå ind på bilaget også bruge pil til højre/venstre til at skifte mellem bilagene og skrive note. Ellers er det også muligt at skifte bilag oppe til højre på de små pile. Tror du dette kan løse det og gøre at flowet er hurtigt nok? :-)
Hej Tobias,

Tak for input :-)

Jeg kunne evt. overbevise mine godkendere til at gå ind på bilaget. Den "gamle måde" med note feltet var bare smart for os.

Problemet er den både bilaget bliver vist på, når man klikker ind på bilaget - der kunne det havde være rart, at det var samme visning som i oversigtsbilledet. Det fungerer ikke optimalt når man skal flytte musen over bilaget for at kunne se det. Det virker meget "flyvsk" at arbejde med den visning af bilag. Der var bedre, hvis det fungerede ligesom en visning af pdf fil.

mvh Anita
Hej Anita,

Ja, det er at lære dem dette. Jeg vil selvfølgelig godt tage dit forslag til overvejelse, i kan samtidig overveje at bruge godkendelsesflowet, hvor man kan tilføje noter fra sin mail, se her: https://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/inbox-smartinbox/smartinbox/godkendelse

eller evt. at stemme på dette forslag ift. ændring af størrelse af bilagsvisningen i inboxen: https://forum.e-conomic.dk/34798/inbox-justering-af-to-kolonner