Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Leverandør Faktura

0

Hej

Jeg kunne godt tænke mig det var muligt at kunne søge i feltet tekst på bogførte vareleverandørfaktura i Arrkiv

men feltet er ikke til rådighed - vil det være en mulighed

evt samme søge funktion som er på arkiv faktura

jeg skal bruge det til at søge på et serie nummer - ved garanti sager

Thomas

i Forslag » Leverandører af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Thomas,

Mange tak for dit forslag. :-)

Ja, så man søger på tekst under arkiv for vareleverandørfaktura også er dette felt koblet til overskriften, ligesom for faktura.

Jeg vil give dig ret i at det er noget man burde kunne søge på, dog er det et forholdsvis indsnævret ønske, og ift. prioritering, så er der nok andet der vil blive prioriteret højere, desværre. Jeg vil dog give denne info til dem der står for opdatering af lagerstyring, så de er klar over det, ved en evt. fremtidig opdatering, samt holde øje med om forslaget skulle få nok opbakning til at vi kan prioritere det højere.

Igen, mange tak for dit forslag.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)