Informizely customer feedback surveys

Debitorfaktura

0
Vi er en virksomhed som både har salg og udleje af aktiver.

Til udlejning benytter vi abonnementsmodulet. Vi udsender regelmæssigt mere end 110 fakturaer i en byge.
Nogle af kunderne er tilmeldt Betalingsservice og ønsker ikke at modtage faktura. Listen med fakturaer klar til udsendelse indeholder en blanding af PBS-kunder og kunder der ønsker at modtage faktura.

Derfor ville der være fint, hvis der i debitorkartotektet var et felt til afkrydsning hvis kunden ikke ønsker faktura tilsendt, men at faktura kun skal bogføres med henblik på at generere data til at indsende til Nets.

Med venlig hilsen

Thorkild Andersen

Lagur ApS
i Forslag » Kunder af (180 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Thorkild,

Mange tak for dit forslag. :-)

Som udgangspunkt er det en fin idé, og jeg vil godt se hvor meget opbakning det kan få, men dit forslag burde kunne løses ved at ændre lidt på kunden i stedet. Altså når kunden er tilmeldt PBS kan i enten slette mailadressen på kunden eller evt. tilføje en særlig mail (evt. jeres egen) til de kunder der er tilmeldt PBS, dette kunne både være på den generelle mail eller på faktura mail, på den måde vil i eksempelvis få sendt 40 mails til jeres egen mail når der sendes ud, og i vil kunne flytte dem til en mappe, så på den måde undgå at sende fakturaer til kunden, samtidig samle de fakturaer i jeres egen mailserver, hvis i vil finde dem frem igen der. :-)

Håber dette forslag giver nogenlunde mening, og vil mere end gerne hjælpe med at sætte det op, så kan du altid give os et kald på telefonen. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)