Debitor redigere

0
Hej

1)

Har en Debitor som skal have redigeret sin mail eller data efter ordre er afgivet.

Synes det ville være smart hvis man kunne have en knap på ordre ved kundens navn/debitor som man kunne klikke på for at redigere

debitors generelle data.

I jeres gamle system fra Mamut som jeg kommer fra der fungerer det rigtigt godt    

2)

Hvis man har en debitor som ønsker en at modtage en samlefaktura så ville det være smart man kan sætte et flueben for samlefaktura på debitor

uden man skal have lager modul sov. blot kan fakturaer samlefakturaen manuelt.

I jeres gamle system fra Mamut som jeg kommer fra der fungerer det rigtigt godt    

I er velkommen til at ringe til mig hvis i ønsker yderligere forklaring 22 717 317
i Forslag » Salg af (120 points)

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Ift. at ændre kundens generelle data direkte fra en ordre eller lign. og samlefaktura uden lagerstyring fra fakturakladden, så er de begge fine forslag, vi får dog rigtig mange gode forslag, og selvom denne del ville gøre jeres fakturering lettere, så vil jeg også sikre mig at det er et behov for flere, og vil derfor til en start afvente og se om forslaget kan få mere opbakning. Især ift. dit andet forslag, da det er ærgerligt at det kun er forbeholdt lagermodulet lige nu, her håber jeg især der vil være støtte. Det første forslag er lidt mere besværligt, da det kan føre til større forvirring at ændringer på en ordre/faktura, som lige nu anses for at være engangs ændringer, vil blive permanente og det er ikke sikkert at man ønsker at dette skal gemmes permanent som generelle oplysninger på kunden, man kan i stedet blot ændre det inde på kunden, hvis det skal være permanent.

Igen, mange tak for dine forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (15k points)

Ift. at ændre kundens generelle data direkte fra en ordre eller lign. og samlefaktura uden lagerstyring fra fakturakladden, så er de begge fine forslag, vi får dog rigtig mange gode forslag, og selvom denne del ville gøre jeres fakturering lettere, så vil jeg også sikre mig at det er et behov for flere, og vil derfor til en start afvente og se om forslaget kan få mere opbakning. 

Man bruger for mange unødvendige klik i jeres system for at ændre standard informationer hvis man sidder i ordre. 

Det kunne være rart hvis  i arbejdede med jo færre klik jo bedre for os som forbruger. 

Samlefaktura kan jeg ikke se hvad lagermodul har med det at gøre, det er blot kunden ønsker at modtage færre faktura/håndteringer og derfor ønsker de kan samle det sammen således de også kan spare tid = penge istedet at modtage 5 faktura som kunne samles til 1 stk Tal eventuelt med Henrik fra Mamut som sidder i jeres hus.

Hej igen,

Det er jeg helt enig i, og vi er faktisk også ved at se på en løsning uden lagerstyring.

Jeg kan ikke love noget som det ser ud lige nu, vi har en masse forbedringer i disse uger og det er nærmere udviklere og tid vi mangler end gode forslag. Jeg håber dog vi kan nå det i dette kvartal. :-)