Kontaktpersons telefonnummer på tilbud og ordre

0

Hej - 

Når man opretter en ordre og dermed ofte også en kontaktperson hos kunden, kan man på kontaktpersonen indtaste både navn, telefonnummer og email. Kontaktnavn bliver som 'DeresRef' brugt i diverse skabeloner, og email naturligvis til at kunne sende tilbud/ordre/faktura til kunden. Men telefonnummeret på kontaktpersonen kan kun aktiveres på skabelonen for faktura. Hvorfor er det hensigtsmæssigt? Når der faktureres 'forlader' ordren jo systemet og dermed det interne flow, og telefonnummeret på kontaktpersonen bliver mindre interessant (pånær for fragtmanden).

Jeg kunne rigtig godt ønske mig at kontaktpersonens felt/kode også var aktivt/tilgængeligt på både skabelonen for Tilbud og Ordre, da det faktisk er her, at dén info er vigtig, hvis kontaktpersonen skal kontaktes før eller under ordren processes. 

Jeg sender en fredagskage hvis i aktiverer denwink

DBH Jeanette

i Forslag » Salg af (160 points)

2 Svar

Hej Jeanette,

Tak for dit forslag. :-)

Helt enig i at det er lidt problematisk at få telefonnummeret på kontaktpersonen med på fakturaen. Hvis i ikke bruger feltet 

[KundeAttentionExternID] eller [DeresRefExternID]

For så kan dette bruges som dynamiske felter der kommer med. :-)

Du skriver i kan få det med på faktura, hvordan gør i dette, for så burde i også kunne få det med på tilbud og ordre. Er det fordi i bruger ovenstående metode, du må meget gerne vende tilbage her, eller til vores support så vi kan snakke om det. :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (14.4k points)

Hej Tobias - 

Jeg er ikke helt med. Hvis jeg ønsker kontaktpersonens telefonnummer påført på tilbud og ordrebekræftelser, så skal jeg bruge feltet [KundeAttentionExternID]. Men feltet svarer ikke umiddelbart til 'Telefon-feltet. Der kommer i hvert fald ikke noget frem på skabelonen.

Det var support der fortalte mig at det kun var muligt at få feltet med på faktura. Jeg har ikke prøvet. Men dér er det jo ligesom ligegyldigt, da ordren hér er ude af systemet og på vej til kunden

Så: For at det giver mening, bør dette felt være tilgængelig på alle skabeloner. Håber det er noget du kan/vil fixe

Forslag af (160 points)

Hej igen,

Feltet telefon nr. på en kontaktperson (Deres ref), er desværre slet ikke et dynamisk felt, på hverken faktura, ordre eller andet og derfor ikke muligt at få med på faktura/ordre eller andet. :-/

Det jeg henviste til var feltet ID (e-faktura) på kontaktpersonen. Dette felt er et dynamisk felt og kan fremgå af fakturaer og ordre med den dynamiske kode:

[DeresRefExternID] 

Du kan evt. se yderligere her: https://wiki2.e-conomic.dk/salg/opsaetning/design-og-layout-dynamiske-felter

Som jeg nævner er telefon nr. der desværre ikke, så i stedet for at angive kontaktpersonens telefon nr. i telefon nr. feltet, kunne i evt. angive de i feltet ID (e-faktura) eller i navnet, for dermed at kunne få det med på faktura/ordre.

Håber det giver lidt bedre mening. :-)