Totaler af enheder på faktura

0

Hej,

jeg synes at jeg mangler en funktion der opsummerer enheder på en salgsfaktura -så at hvis man har fx 5 linier med forskellige kgs og karton antal, så er der et sted for det bliver opsummeret.

Jeg er klar over at så længe varenumrerne er så "flexible", så er det ikke muligt. Men hvis man nu lavede en enhed på et varenr - fx carton/kg - så ville den feature være nemmere at gøre automatisk. Så vidste systemet at 1 carton var 21 kg - og så kunne man lave en total - noget a la det her billede med eksempel (det er en faktura fra Island)

mvh Pia - Scansea

hvis nu at jeg skal sælge 5 forskellige varenumre - så opretter jeg enheden som kg idag - me

i Forslag » Salg af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Pia,

Tak for dit forslag. :-)

Du har ret i at man ikke kan summere vægt i kolonnerne.

Men hvis du ligesom på den viste fakturaer laver et boks til sidst, så kan du derinde skrive et dynamisk felt, hvor du har totalt brutto / netto vægt, som så summere det hele sammen. Så kan du have vare med enheden 21kg/carton eller 10kg/carton, også selvfølgelig en vægt på hhv. 21 og 10 kg, også summere den det sammen til sidst. Se de dynamiske felter her for vægt: http://wiki2.e-conomic.dk/salg/opsaetning/design-og-layout-dynamiske-felter

Håber det giver mening og ellers må du også meget gerne tage fat i vores support så vi kan hjælpe dig med at sætte det op :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (15k points)