Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Følgeseddel netto og bruttovægt pr. varelinje

0
Det ville være skønt, hvis følgesedlen kunne vise netto og bruttovægt pr. solgte enheder pr. varelinje. Som det er nu, viser den netto og bruttovægt for 1 vare pr. linje uagtet at man f.eks. har solgt og leveret 5stk af den pågældende vare. Altså når man vælger at vise netto og brutto vægt kolonnerne, så skal det være den totale netto- og bruttovægt pr. varelinje. :-)

Mvh. Susanne Bøgh
i Forslag » Lagerstyring af (210 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Susanne,

Tak for dit forslag. :-)

Det helt rigtigt at vi desværre ikke har muligheden for at få vist samlet vægt, hverken brutto eller netto, i design og layout kolonnerne.

Det er et fint forslag, men da vi får rigtig mange, vil jeg i første omgang lige afvente og se hvor meget opbakning det får. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)