Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankforbindelse vejledning

0

Hej

Jeres vejledning i hvordan der oprettes forbindelse til banken, er vist ikke blevet opdateret siden i har lavet muligheden for at oprette forbindelse med Viia.

http://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/autobank/vejledning

i Forslag » Bank af (350 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Alexander,

Det har du helt ret i. Der ikke sket meget der siden jeg talte med banken for 3 år siden. :-) Den nye mulighed vi har fået med VIIA og smart bank er helt klart den vi skal gå med fremover. Jeg vil lige nævne det for vores e-copedia hold også kan de overveje om de vil lukke siden ned, eller hvad der skal ske. Da produktet ikke udgår lige nu, men der bliver nok heller ikke brugt kræfter på at vedligeholde det ift. smart bank funktionen. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)