Emnefelt-sprog som standard på den enkelte kunde

0

Det ville være smart hvis sproget i emailen med en udsendt faktura kunne sættes op på den enkelte kunde - i stedet for at skulle vælges hver gang under selve udsendelsen.

Det virker noget mærkeligt at sende en faktura ud til en engelsk kunde, hvor der i emnefeltet står Fakturanr i stedet for Invoice No. 

Fakturanr. [FakturaNr] - [Dato]

i Forslag » Salg af (120 points)
hej igen

Jeg kan glæde dig med at der netop i denne uge er releaset en funktion hvor man under Salg - Kunder - rediger kunde - fanen E-mail

Kan definere vedhæftningsproget. Dvs. at du på din engelske kunde kan vælge engelsk og så vil den vedhæftede faktura hedde invoice.pdf i stedet for faktura.pdf.

Sproget i brødteksten på mail afhænger stadig af den emailskabelon du anvender :)

mvh Tabita

1 Svar

Hej BHK

Du har ret i at det ikke giver mening at sende en mail til en engelsk kunde, hvor nogle af ordene er på dansk.

Derfor har vi fornyligt releaset funktionen Emailskabeloner. Kender du den? Ellers kan du se guiden her. Så kan du skrive en tekst på engelsk og vælge den når du sender fakturaen :)

Om det på længere sigt vil blive muligt at knytte disse skabeloner direkte til kunderne, er der endnu ikke taget stilling til.


Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (22.3k points)