Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indscanning betalingsbetingelser

+1

Hej Allan

Tusind tak for din mail og super godt du tager fat i os så vi kan se lidt på din smart inbox.

Jeg kan sagtens se det kan være super frustrerende at der kommer en betalingstype på når man har valgt at man ikke skal bruge det. Dog er inbox designet sådan at aflæser den noget på fakturaen så overruler det hvad man selv har tastet på leverandøren. Det gør den fordi man har tænkt at ved at aflæse faktura får man altid leverandørens opdatere oplysninger.

Lige i dit tilfælde hvor i er tilmeldt en betalingsløsning er det selvfølgelig ikke super optimalt men i er desværre nødt til at rette det manuelt hver gang. Man kan desværre ikke vælge at det er ens egen opsætning der er den korrekte.

Det du kan gøre er at du kan på ind på vores forum og komme med dit forslag om at man selv skal bestemme hvad der skal vægte højest og så kommer det videre til dem der sidder med forbedringer i programmet.

Håber det kan hjælpe dig videre selvom jeg godt er klar over det ikke var helt det svar du ønskede. Skriv endelig bare igen hvis du er i tvivl om det mindste

Du må have en rigtig dejlig aften

Scanhaus August 18, 13:01 GMT

Leverandøren er sat op med betalingstype Kun Postering da leverandøren betales
via Betalingsservice/Leverandørservice.

Hvorfor slår det ikke igennem ved indskannede fakturaer og er der en måde jeg
kan få det til at slå igennem.

Med Venlig Hilsen

Allan Nielsen
Tlf.: 22129435

i Forslag » Bilagshåndtering af (250 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Allan,

Tak for dit forslag. :-)

Som der også bliver skrevet så læser den først bilaget og finder ikke en betalingstype. Jeg kan dog anbefale, når du sidder på bilaget kan du trykke på leverandørnummeret eksempel: 2, også skriver 2 igen, så den "genregistrere" det, og vælger betalingstypen "kun postering" der er på denne leverandør. Håber det giver mening. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)