Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




SEB Bank tilføjes som mulig bankforbindelse (fire E-conomic abonnenter)

0
Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at koble vores SEB bankforbindelse op til E-conomic, da den ikke fremgår i hverken Smart Bank eller Bank Connect.

Derfor håber vi på at kunne få den tilføjet, så det kan lette arbejdspresset en smule. Vi har fire abonnenter, som vi håber på i fremtiden at kunne koble via SEB.
i Forslag » Bank af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Oliver,

Mange tak for dit forslag. :-)

Når det kommer til bank connect og smart bank, så er det smart bank der er fremtiden indenfor disse integrationer mellem banken og e-conomic. Dertil så er der nogle krav fra VIIA's (Nordic API Gateway) side, som er partnerne der står for forbindelsen mellem banken og e-conomic. Det kræver som det er lige nu at SEB bank har en mobil app, så det er første skridt, for at vi kan læse bilagene. Derfor, hvis i ønsker forbindelsen med e-conomic, så kræver det at VIIA og SEB bank, går sammen og udvikler forbindelsen, så det kan komme ind i e-conomic, så skal vi nok sørge opsætningen i e-conomic. Prøv evt. at se her: http://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/smartbank/kgi

Det ligger derfor ikke direkte på vores side, vi tilpasser blot modulet til de bankcentraler som giver VIIA adgang til deres data. Jeg håber det giver mening.

Jeg vil anbefale at skrive til banken og VIIA, for at høre om der er mulighed for et samarbejde.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)