Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Datofeltet i kassekladder

0

Kan man fjerne datoforslaget, når man laver bilagskladder? Som det er nu, vælger den automatisk datoen fra det tidligere bilag, og det gør, at man kan komme til at lave en fejl, hvor bilaget bogføres med forkert dato. Det ville være optimalt, hvis det kan være blankt, så man tvinges til at taste det manuelt.

i Forslag » Bogføring af (150 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Vi kan nok ikke ændre dette permanent, da det ville "ødelægge" rigtig manges arbejdsgang. Men vi kunne se på muligheden for at ændre det i opsætningen, så man kan vælge at den skal stå som blank. Der er dog rigtig mange forslag lige her for tiden, så jeg vil lade forslaget ligge lidt, for at se hvor meget opbakning det kan få, og på den måde erstatte et andet. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)