sortering af faktura til udprintning

0
Efter seneste opdatering bliver fakturaer ikke længere udprintet i den orden de står i fakturalisten, jeg har behov for at sorterer fakturaer så de matcher mine pakkelabler. Efter sidste opdatering forsvandt denne mulighed og nu printes alle fakturaer efter faktura nr, hvilket betyder at de ikke bliver printet liniært i forhold til mine pakkelabels, og skal derfor sorteres manuelt efter de er printet hvilket i nogle tilfælde kan tage flere timer.
i Forslag » Salg af (160 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Jeg skal lige forstå det helt rigtigt. Hvor printer du fra, arkivet eller fakturakladde oversigten? Dernæst, hvor indskriver du det her pakkelabel nr?

Ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (15k points)
Når jeg bogfører fx 50 fakturaer ved at markere dem under fakturaoversigten, så kommer den den op og siger bogfør og print. Her printer den nu i faktura rækkefølge i stedet for den viste rækkefølge i oversigten som den gjorde før.
Forslag af (160 points)
Hej igen,

Undskyld det sene svar, men har ikke fået en opdatering om dit svar, da der blev svaret på indlægget og ikke kommentaren, det sker nogle gange. :-)

Okay, så det er når du står i fakturakladdeoversigten og trykke bogfør og kun bogfør, hvorefter du vælger at printe, når den bliver vist efterfølgende. Her vises alle fakturaen i en samlet fil/fane, er det korrekt at det er dette du ser?

Jeg kan nemlig godt se at den ikke kigger på sorteringen, men på fakturakladde nr. og bogføre i den rækkefølge og det har den ikke gjort før?
jeg markerer fx 50 fakturaer og trykker bogfør og vis. og derefter print. i faktura visningen inden man bogfører er det sorteret efter mine webordre nr, men den printer ikke den rækkefølge, men faktura rækkefølge.

Jeg har efterfølgende fundet ud af at problemet sker når en ordre overføres til fakturering. I ordre oversigten ligge alle ordre i fin rækkefølge efter den rækkefølge de er kommet ind i. Men når man overfører til fakturering bliver faktura nr tildelt efter kunde nr. Derfor bliver faktura nr rækkefølgen blandet.

Det er dog lige gyldig hvis bare faktura udprintning bliver lavet efter den viste rækkefølge istedet for faktura.
Jeg har lige testet det yderligere med det gamle flow. Du har helt ret, den viser det / printer det, efter den rækkefølge man har sorteret det. Det havde jeg godt nok ikke regnet med, og heller ikke at vi havde fjernet denne funktion. Jeg har oprettet det som en fejl i systemet og afventer et teknikken får gjort noget ved det. :-)

Mange tak for din update. :-)
ok tak.
Hej igen,

Har lige talt med teknikken efter at være kommet hjem fra ferie, og problemet burde være løst nu. :-)

Se gerne efter og du burde have modtaget en besked om det inde i systemet også. :-)

God jul og godt nytår! :-)