Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




"Lommeregner i indbox"

0
I kassekladderne er det muligt at lægge til og trække fra ved at bruge +/-. Men fra inbox modulet virker denne funktion ikke ikke i "opret ny postering" og i "Fordeling". Kan det bliver fixet?
i Forslag » Bogføring af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Jeg er helt enig, systemet burde være kontinuerligt funktioner som dette. Dog er det en anden slags kode der er blevet brugt til at lave smart inbox, og derfor er det ikke som sådan en fejl, men en funktion der skal tilføjes og det er derfor godt du skriver det her på forum. Vi har dog rigtig mange forslag lige nu, og jeg bliver derfor nødt til at afvente for at se hvor stort ønsket er, hvis det skal erstatte en af de andre ønsker.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)