Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Modkonto i inbox

0
Hej E-con

Jeg har Inbox på prøve og er kæmpe fan. Det er helt sikkert en fremtidig bogføringshjælp for min virksomhed.

Jeg har dog en ide til at gøre det endnu lettere ved at fjerne en arbejdsgang. Da mange mindre virksomheder opretter alle fakturaer som finansbilag, ville det være en god ide, hvis man kan indsætte bank som modkonto standard i Inbox. På den måde skal man ikke udfylde modkonto ved hver posterings-oprettelse.

Det ville være en rigtig fin hjælp i bogføringen at fjerne endnu en process.

Med venlig hilsen

Rikke
i Forslag » Bogføring af (140 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Rikke,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg kan forstå at i så laver finansbilag fra inboxen, så i kan få banken som fast modkonto. Så den faste modkonto man kan sætte op i kassekladden, det skulle også være tilgængeligt i inboxen. Det giver super god mening, jeg vil lade forslaget ligge og håbe på det kan få lidt mere opbakning. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)