Sletning af varer med lagerstyring

+1
Under "Varer" er det muligt at slette enkeltvarer eller hele grupper af varer.

Hvis man har mange varer til sletning, er enkelt-sletning håbløst, og sletning af hele varegrupper er vel nærmest utænkeligt, medmindre man rigtig har trådt ved siden af.

Derfor mangler der en mulighed, f.eks. en tabel, hvor man kan afmærke de varer, der ønskes slettet. Altså ikke find varen og slet den, men afmærk varen og udfør en samlet sletning til sidst.

Der er selvfølgelig et problem med varer, hvor der har været bevægelser på, men kan man finde ud af at slette regnskabsår, er det vel også muligt af finde en løsning, hvor man kan slette varer med bevægelser. En overgangsordning kunne være, at er en vare afmærket til sletning, men har varebevægelser, så slettes varen ikke. Men undlad en advarsel og afslut kørslen med en rapport over de varer, hvor sletningen ikke kunne gennemføres.

Problemet opstår typisk, hvor der arbejdes med indlæste leverandør-varekartoteker, der løbende opdateres, men hvor der også udgår mange varer.
i Forslag » Lagerstyring af (26.3k points)
opdateret af

1 Svar

Hej Erik,

Tak for dit forslag. :-)

Generelt en god tanke at kolonnen hvor man kan sætte flueben er gennemgående, så ligesom man ser i kassekladden eller under salg - fakturering og underliggende faner, så er der muligheden for at markere flere linjer. Dette vil give mening både ift. vare, kunder, grupper osv. og jeg vil i den sammenhæng, stadig afvente for at se hvor meget opbakning forslaget får, da det skal prioriteres ift. de mange andre forslag, som du kender til og som du også er en del af.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (18.6k points)