Udligning af poster

+1
Er det ikke muligt når man fra kassekladden hopper ind for at lave udligning på enten en debitor eller kreditor, at der var en kasse øverst, så man kunne udligne alle poster på en gang i stedet for man skal sidde og klikke på hver enkelt, så kan man altid åbne de enkelte som IKKE skulle have været med i udligningen (hvis der nu var flest der skulle udlignes og kun nogle enkelte der ikke skulle).  Jeg bruger IKKE automatisk udligning nogen steder, for E-conomic har det med at udligne lidt hvad det passer den.
i Forslag » Bogføring af (1.1k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej igen,

Tak for dit forslag. :-)

Ja, som du skriver ville jeg foreslå automatisk udligning, men du har ret i at det er begrænset hvor rigtigt det altid bliver, og derfor kan det være et problem for nogle. Men ligesom før er det en fin idé med udlign alle under kassekladden og udligning, jeg vil ligeledes afvente opbakning på dette. Mener også at dette kan være lige så relevant som dit andet forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (15k points)