Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Afrunding af faktura beløb

0
Hej,

Jeg blev lige lidt små træt af det hele da jeg skulle lave en faktura til en kunde, hvor vi havde aftalt en pris: for at denne pris blev til den aftalt skulle der en rimelig lang rabat på: 15.5216210 sådan ngoet i den stil. men da e-conomic ikke arbejder med så mange decimaler, ville den ramme ,03 eller ,98.

Er det muligt at få sådan at den selv kan runde op/ned til nærmeste halv krone?

Mvh

Morten
i Forslag » Salg af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Morten,

Mange tak for dit forslag. :-)

Vi kan desværre ikke beregne flere decimaler i systemet, både ift. varelinjer og rabat eller lign.

Jeg har dog set nogle der har lavet en integration hvor der bliver mulighed for afrunding op og ned og andet. Hvilket jeg var meget overrasket og imponeret over, dette kunne evt. være en løsning.

Ellers er det også muligt at lave en faktura og en vare, den går ind og retter øredifferencer, så du eksempelvis har en varelinje der hedder afrunding også fra de ,03 så har en afrundingsvare der hedder det, også sælger 1 stk. med prisen -0,03 også har du et rundt tal. :-) Hvis det giver mening.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)