Rapport til salg forecast pr. måned på abonnementer

0
Vi har udviklet en knap der leverer et regneark med en månedsoversigt over abonnementssalg pr. måned grupperet på kunder og varer/varegrupper.

Vi kan således se hvor meget der kan forventes faktureret på abonnementer fremadrettet i de kommende måneder. Der er sammentællinger pr. måned /pr. år mv.

Rapporten giver os et godt overblik over forventet salg fremadrettet. Det er eksempelvis meget nyttigt at kunne se forventet omsætning de kommende måneder. Samtidig kan vi se vores årlige indtægter på abonnementer.

Vi mener at det er en rapport som e-cononic burde tilbyde som en standardrapport. Vi har udviklet vores ved brug af jeres API. Det er noget kringlet med en specialknap, og vi vi derfor gerne biddrage med knowhow og eksempler, hvis det kunne blive en standardrapport i e-conomic.

/joi
i Forslag » Rapportering af (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg

Det lyder rigtig interessant og jeg vil lige lade dit indlæg stå åbent en måneds tid, for at se andre kunders kommentarer/ønsker til denne rapport.

Som du selv nævner, så er forecast rapporter ikke noget vi håndtere i e-conomic, men vi har en samarbejdspartner der hedder Crediwire, som har et væsentlig bredere udvalg af rapporter generelt. Anbefaler du evt. kigger lidt på dem

Rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (33.2k points)