Notat felt på ordrer

0

Vi har brug for et notat felt på de enkelte tilbud/ordrer - et felt som ikke er synligt for kunderne, når man udskriver følgesedler/ordrebekræftelse/faktura eller sender e-faktura. Men et felt som er til intern brug, på lige netop den gældende ordre og som gemmes og kan ses i arkiverede ordrer/fakturaer.

Vi har tidligere brugt "Øvrige ref." feltet, men dette felt bruges oftere og oftere til kunders rekv. / IO nummer ved e-fakturaer og kan umiddelbart heller ikke fjernes på e-faktura. 

Senest med den automatiske e-fakturering er der øget risiko for at vore interne notater sendes med til kunderne.
 

i Forslag » Salg af (330 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Peter,

Tak for dit forslag. :-)

2 evt. muligheder.

I kan evt. bruge tekst 2, også blot fjerne det fra fakturaen, ellers så kan i også bruge notefeltet og skrive ordre/tilbud/faktura nummeret, så i ved hvad det drejer sig om? :-)

Ellers så vil jeg samtidig følge opslaget og se hvor meget opbakning det kan få :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.5k points)
Hej Tobias,

Notat dur ikke, det bliver for besværligt både at oprette og søge info i dette ved genbestillinger.

Tekst felt 2 kan være en mulighed - hvis man fjerner dette fra faktura/bekræftelses skabelonerne, bliver det så også fjernet fra e-fakturaer ?

Alternativt kan man så fjerne "øvrige ref" feltet fra E-fakturaer ? eller er dette nødvendigt til rekv. nr. mm.

/peter
Problemet er blot at alt dynamisk tekst kommer med på en e-faktura i koden, både Tekst1 og Tekst2 kommer i cbc:Note feltet i UBL, som jeg ser det. Men spørgsmålet er om den bliver vist på fakturaen, eller kun vist i koden, det kunne evt. testes, men det vil for min side først blive i næste uge, da der kan jeg teste det vores Sproom afdeling ift. EAN og e-faktura. :-) Problemet ved øvrig ref, er lidt at de fleste bruger dette felt som du skriver, så der skal helst ikke stå noget andet.
Hej Tobias,

Tjek gerne.

mvh. Peter
Hej Peter,

Jeg har tjekket yderligere op på det, og det kan vi desværre ikke komme uden om. Dit ønske vil derfor blive stående ift. noter på tilbud/faktura/ordre niveau. Men en løsning lige nu, vil være at bruge note feltet på kunden, og skrive faktura nr. eller lign. :-)