Kunde faktura oversigt

0
Vores virksomhed har altid haft en oversigt med vores kunders faktura, betalte og ikke betalte vises. Når vores kunder logger ind i vores system online, så kunne vi godt tænke os en enkelt oversigt, hvor kunden kan downloade faktura og se hvilke der er betalt. Det ville være ideelt hvis vi blot giver kunden et individuelt link (med kunde id osv), og så kommer kunden direkte ind og ser en oversigt. Der er ingen grund til at vi, og andre kunder skal bygge egen oversigt med jeres API, det burde være en del af jeres produkt. Faktura oversigter findes i stort set alle virksomheders systemer som har online login, hvad enten det er ens telefonselskab eller leverandør af tryksager og emballage. Håber i ser dette som en god idé :)
i Forslag » Kunder af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Generelt er vores system lavet til virksomheden og ikke virksomhedens kunder, hvilket kan forklare hvorfor det ikke er muligt for jeres kunder at logge ind og se deres kundekontokort.

Det de fleste gør i dag, er at kunden spørger jer om en oversigt, også sender man et kundekontokort, men i vil gerne have en onlinevisning af dette for virksomhedens kunder. Dette kan være rimelig problematisk, da virksomhedens kunder dermed også skulle have adgang til systemet, så jeg har lidt svært ved at se hvordan det skulle løses, desværre. :-/ Også fordi at kunden skal have en unik bruger adgang, da vi ikke blot kan have det liggende åbent.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (15k points)
Hej Tobias

Måske vi skriver forbi hinanden!?

Jeg vil gerne have at mine kunder kan se deres faktura via jeres system. En helt basal løsning til kunder som ikke ønsker at investerer dyre udviklingstimer i at arbejde med jeres API.

Vi taler om en oversigt for hver enkelt kunde. Noget ethvert Wordpress site vil kunne tilbyde. Noget du vil kunne hos enhver webshop med respekt for sig selv.

Jeg kan ikke se sikkerhedsproblemet og nødvendigheden af at hver enkelt af vores kunder skal have et login. Hvis vi fra vores system er på jeres system, så burde vi have mulighed for at trække og vise disse data på en let måde til vores kunder.

Jeg hører meget gerne din kommentar til dette.
Hej igen,

Jeg tror jeg forstod det rigtigt, hvis man sammenligner det med ethvert mobilselskab, hvor man logger ind og ser sine regninger. Som du også tidligere skriver.

Vi har denne del på vores webshop, hvor folk med en bruger på webshoppen kan logge ind og se deres ordre, faktura osv.. Problemet ville ligge i at de skulle have adgang til e-conomic og ikke kun webshoppen i e-conomic, for at kunne se deres kontokort, og det ville blive et rigtig stort projekt at alle virskomhedernes kunder skulle have en adgang og som du selv skriver så kunne man lave det gennem en anden platform, men der vælger vi at lade det ligge til integrationspartnere, der kan bygge en integration dertil. Da API'et er åbent, kan de hente alt data fra kundekontokort, også evt. lave denne løsning, men at vi laver det vil kræve stor opbakning her, da det er et stort projekt. Jeg vil derfor se hvor stor opbakning det kan få.
Jeg sætter pris på din feedback!

Jeg håber stadig at kunne undgå at investere i IT-udvikling for at få denne løsning.
Hej igen,

Jeg har været ude og kigge lidt på det. Det er et fint forslag, men stadig rimelig omfattende ift. de forbedringer vi laver på forum, jeg vil prøve at sige det videre, og se om der nogle der kunne være interesseret i projektet, men generelt har vi en del partnere der tilbyder løsninger der kan dette.

Til en start syntes jeg du skulle prøve at høre ekontoret eller bizz solution for at høre om de har en løsning på dette, og hvad det evt. måtte koste.

Derudover så kan i overveje enten Farpay eller Zietwing, især hvis i køre med abonnementsløsninger eller automatisk betaling af faktura / nem betaling af fakturaer.