Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Negativ antal i ordrer

+3
Hej

Lige nu tillade e-conomic ikke negativt antal når man taster en ordre.

Det ville være fedt hvis man kunne taste en vare med negativt antal.. F.eks. hvis man skal tage en vare retur og gerne vil starte med at lave det som en ordre.
i Forslag » Salg af (150 points)
status opdateret af 🔒
Hej Senol

Det har det faktisk været tidligere. For omkring et år siden, blev det lavet om.

Det betyder faktisk, at man ikke mere kan anvende lagerstyring i e-conomic, hvis man anvender en kasseapparatløsning, hvor det er helt naturligt at ombytte eller tage retur.

Jeg bakker dit forslag op.

mvh
Finn
e-consultic.dk

1 Svar

Hej Senol,

Tak for dit forslag. :-)

Som Finn også skriver, så har det tidligere været muligt, men det skabte en masse fejl i systemet, og blev derfor fjernet. Som det ser ud nu, er det altså ikke noget der kommer tilbage desværre, men vi prøver at gentænke lagermodulet, og vil derfor have det med i overvejelserne, da nogle, som jer, gør brug af negative ordre. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)