Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rykkere i fremmed valuta

0
Hej e-conomic

Når man rykker, vil kun kunder i DKK umiddelbart komme frem. Har man derimod kunder i fremmed valuta, der skal rykkes, så skal man vælge hver enkelt "valuta" og derfra finde mulige rykkeremner. Der er vel et par hundrede forskellige valutaer, så det er et kæmpe at arbejde at rykke.

Jeg foreslår, at rykkeremner kommer frem, uanset hvilken valuta det drejer sig om.

mvh
Finn
e-consultic.dk
i Forslag » Salg af (10.5k points)

3 Svar

Hej Finn,

Mange tak for dit forslag. :-)

I dag vælger man valutaen enkeltvis for at kunne angive en evt. valutakurs ift. rykkergebyr og lign. Så hvis man samlede dem alle, ville man ikke kunne gøre dette desværre. Jeg mener derfor det kan være svært at finde en måde at få den rigtig valuta og kurs på, samtidig med at få vist alle rykkere. Hvis du har et godt forslag til dette, må du endelig sige til.

Så ellers ville jeg umiddelbart gå i kundekontokort og se alle åbne fakturaer omregnet, for dermed at danne sig overblikket over de forskellige valuta, også kunne rykke dem via rykkermodulet eller her ved kontokort. :-)

Håber det giver nogenlunde mening, tror desværre bare at det andet ville skabe mere forvirring i et i forvejen sværere rykkermodul.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Sikke noget sludder.

Hvis modulet er så svært, så lav det om.

mvh
Finn
e-consultic.dk
Forslag af (10.5k points)
Hej Finn,

Så skulle der ændres i flere grundlæggende ting i systemet, vil er noget der vil kræve mere end det udvikling der laves ifbm. forum.

Jeg vil godt tænke over evt. muligheder for at kunne få søgt i rykkere på andre valuta, uden at skulle angive kurs.
Hej Finn

Vi har haft dit forslag op til overvejelse og må desværre afvise det. Vi får rigtig mange gode forslag fra vores kunder og prioritere dem, som kommer flest kunder tilgode.

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)