Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
SmartBank for flere valutaer

+4
Firmaer med bankkonti og banktransaktioner i flere forskellige valutaer ville virkelig kunne gavne af at Smart Bank kunne aflæse andre valutaer end DKK.

Det bliver hurtigt noget bøvlet bogføring når alle transaktioner i f.eks. EUR eller USD bliver registreret som DKK i E-conomic. Det ville kunne lette bogføringsarbejdet en del hvis det var muligt at afstemme transaktioner i samme valuta i E-conomic som de er registreret i banken.
i Forslag » Bank af (170 points)
Ja, vigtigt! Det er helt fjollet at beløb fra en euro-konto bliver importeret som DKK i Smart Bank. Kan I ikke omregne til DKK under importeringen?
Jeg tilslutter mig lige denne. Det er da helt skørt, at man ikke kan afstemme i anden valuta, når det nu også er sådan posterne ligger i kladden. Det er jo ikke fordi man ikke allerede har dataen til det.

1 Svar

hej Mikkel

Tak for dit input.

Vi ved det er et stort ønske at man kan bruge bankafstemningen til anden valuta end DKK og det er noget vi har med i vores langsigtede planer at lave.

Man kan godt sætte Smart Bank om til at hente data ind fra en konto i anden valuta end DKK, og man kan også overføre disse poster til Kassekladden, men når fx. 1000 EUR bogføres vil der i bankafstemningens venstre side står 7420 DKK  - det skyldes at dit regnskab skal aflægges i DKK og derfor skal alle bogførte værdier være i DKK.

Som allerede nævnt er det dog noget vi overvejer at forbedre så man også kan afstemme i anden valuta end DKK, men det ligger lidt ude i fremtiden endnu.
Forslag af 🔒 (55.9k points)