Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Pakkesedler, Følgesedler med dags dato

0
Vi kunne godt bruge at man kan skrive en dags dato på en pakkeseddel og en følgeseddel, da det ikke altid er samme dag som ordren er indgivet at der bliver lavet en pakkeseddel og en følgeseddel. Laver man for eksempel en ordre den 1/6 og så laver man pakkesedlen den 3/6, så vil det være rart at der på pakkesedlen kunne står ordredatoen og en dags dato for hvornår pakkesedlen er lavet. Det samme gør sig gældende ved følgesedler.

Hilsen Linda
i Forslag » Salg af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Linda,

Mange tak for dit forslag. :-)

Det ville give fint mening med et felt man kunne notere på ved følgeseddel og pakkesedler, det kunne være frit, så man kunne bruge det til både dato, navn, note osv. Jeg afventer og håber forslaget vil få mere opbakning, så vi kan få det prioriteret i udviklingen.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)