Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Trække pdf'er ud igen

0
Kunne man ikke lave det sådanne, at man kan få lov til at trække pdf'erne ud af e-comnomic igen ??
Ligesom vi kan trække dem ind, altså ikke down loade dem.

Det vil lette arbejdet, når vi udarbejder regnskaber.
i Forslag » Bilagshåndtering af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Tina,

Mange tak for dit forslag. :-)

Ift. smart inbox, så hvis du har visningen som bilagsvisning, så har du mulighed for at trække dem ned på skrivebordet, det kræver dog denne "forhåndsvisning", som vi kan få i smart inbox. Håber dette kan hjælpe. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hvordan gør jeg det ?
Kan du se dette link https://www.screencast.com/t/ewocAoFo

Du åbner altså inboxen, får vist bilaget i oversigten og trække det ud på skrivebordet. :-)
Kan jeg også gøre det, hvis det er et bilag, som allerede er bogført, og derfor ikke ligger i indbakken ??
Hej Tina,

Nej, desværre ikke. Det er kun en funktion der er programmeret i den nye kode i inboxen. Det vil være for omstændigt at lave det andre steder, så hvis det allerede er bogført er det enten at printe til pdf, højre klikke og gemme eller gå under det orange tandhjul - alle indstillinger og eksportere bilag. Denne eksport vil forhåbentligt blive forbedret i løbet af den kommende tid, så man kan søge på at få eksporteret specikke bilag på leverandør, konto, dato osv. :-)