Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sortering under Betalingsbetingelser

0

Kære E-conomic

Under Betalingsbetingelser har jeg lagt mærke til at tal i kolonnen ”Navn” sorteres ”forkert”, altså at tal bliver sorteret på baggrund af enkelte cifre, 3 og efterfølgende 1, i stedet for hele tallet, 31.

Se vedhæftede skærmbillede.

Det er godt nok ikke verdens største ting. Men måske det er noget I kan tage med i pipelinen til næste versionsopdatering?

lukket
i Forslag » Salg af (390 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Dennis,

Tak for dit forslag. :-)

Det har du ret i, jeg vil nævne det, også om de kan fikse det let og har tid til det, men vil allerede nu sætte det som en lav prioritet, da det er vigtigere at få lavet en masse nye ting.

Igen, mange tak for heads up. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
valgt som bedste svar af
Hej Tobias

Mange tak for svaret. Det er heller ikke en vigtig ting, men jeg skrev det blot for at indrapportere :)

Du må have en rigtig god dag.

Mvh. Dennis Laursen
Super, tak skal du have :-)