Flere mangler på debitor kontoudtog/rykkere

0
Vi har en meget stor debitorgruppe, som består af kunder fra hele Europa.

Vi bruger meget tid på at udsende kontoudtog (og rykkere).

I den forbindelse har vi erfaret, at layout og valuta ikke automatisk kommer med ud på debitorkontoudtog. Vi skal hver eneste gang ændre begge dele under Kundekontokort, så det passer til den pågældende debitor. Kan det virkelig passe, at det ikke kan kobles op på den enkelte kunde??

Ligeledes har det heller ikke været muligt, at få en FORFALDEN saldo på kontoudtoget. Vi får kun en samlet saldo, som jo ikke viser kunden hvilke specifikke beløb der er forfalden til betaling, Kunden skal selv ind og gennemgå hver enkelt linje og tjekke forfaldsdatoen.

Er det ikke muligt, at der på kontoudtoget kommer en ekstra linje i bunden, så kunden kan se den samlede forfaldne saldo OG saldoen ialt?? (Ville gerne have vedhæftet et eksempel på layoutet, men det lykkedes ikke)

Vi håber virkelig dette kan ændres, da det har stor betydning for vores arbejdsgang og i vores gamle system har det aldrig været et problem, at vi har kunder fra mange forskellige lande i Skandinavien/Europa.
i Forslag » Kunder af (120 points)

1 Svar

Hej Lise og Heidi

Tak for jeres indlæg.

Først og fremmest kan i sætte layout og valuta op, inde på selve kunden, så kommer det i det rigtige layout og valuta på kontoudtoget.

I forhold til at vise forfalden saldo på kontoudtoget kan I køre kontoudtoget under rykkerfanen, så vil det kun være de forfaldne fakturaer der kommer med ud.

Rigtig god dag til jer

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (32.3k points)