Bilagsvisning alle indscannede bilag

+1
Hejsa

Vi efterspørger muligheden for at 'bladre' igennem alle bilag, som er indscannede til e-conomic i tidens løb. For eksempel funktionen under 'Regnskab' - 'Indscanning' - hvor man kan se alle UBEHANDLEDE, så kunne det være dejligt på samme måde at få ALLE indscannede bilag frem på én lang række, som man nemt kan scrolle igennem - uden at skulle eksportere bilag og åbne hvert billede for sig.

Endnu mere raffineret ville det være, hvis man så kan sortere disse bilag på årstal og måske endda nærmere specificerede perioder. Lidt ligesom når man tager den fysiske bilagsmappe ned fra reolen og bladrer igennem.

Vi håber, forslaget falder i god jord ;-)

DBH Linda
i Forslag » Bilagshåndtering af (170 points)
status opdateret af

2 Svar

hej Linda

Tak for dit forslag

Jeg vil gerne bede dig uddybe årsagen til dette ønske? Hvornår har man brug for at bladre igennem alle bilag og ikke blot se dem på bestemte posteringer eller konti?

Under Regnskab --> Søgning og Lister --> Posteringer (find bilag) kan du søge i fx et datointerval og få vist alle poster og vedhæftede posteringer - der kræver dog at du klikker på hvert bilagsikon for at se bilaget. Kunne løsningen her være at bilagene vises ved mouse-over?

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (19.3k points)
Hej Tabita

En bilagsoversigt, som er nem at 'bladre' i, vil bl.a. kunne bruges i tilfælde af revision, når vi skal gennemgå alle bilag i en given periode.

Vores kunde har efterspurgt funktionen, da hun mener, hun allerede HAR scannet flere bilag (som vi ikke kan finde i e-conomic), så hun vil gerne se alle bilag igennem for at tjekke :-)

Jeg tænker en mouse-over kunne være en fin løsning, hvis det er for kompliceret at lave adgang til alle bilag uanset 'status' i en mappe...

Dbh Linda
Forslag af (170 points)
Tak for din uddybelse - vi tager dit forslag med i vores overvejelser :)

Lige nu arbejder vi også med et forslag til forbedring af eksporten så man fx kan ekportere alle bilag fra en bestemt konto.Det vil måske også lette dit overblik.

mvh Tabita