Send os feedback på modtagelse af e-faktura

0

Vi ser i fremtiden et stort potentiale i at tilbyde jer en mulighed for at modtage faktura elektronisk. 

Derfor vil vi meget gerne høre, hvad der er vigtigt for jer. Vi ønsker at inddrage jeres tanker omkring hele ideen, så vi får lavet den bedst mulige løsning. 
Der er forskellige fordele ved at modtage e-faktura, men måden at modtage dem på og hvordan i ønsker at arbejde med dem på kan være forskellig. I dag tilbyder vi denne mulighed med Smart Inbox, hvor der kan modtages på EAN/GLN-nummer. Vi vil nu gerne tilbyde muligheden til alle for at modtage via jeres CVR-nummer. Helt kvit og frit.

Derfor har I nu muligheden for at byde ind med alle de aspekter af modtagelse af e-faktura I kan komme i tanke om. 

Vi håber I er åbne for at tage en dialog omkring hele ideen her på indlægget, så vi har en transparent og værdiskabende proces.

Vi ser frem til at høre fra jer smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (91k points)
vises igen af

1 Svar

Til Forumet,

Der er brug for, at flere medarbejdere kan godkende fakturaer, og at alle fakturaer ikke sendes ud til 1. godkenderen, da der godt kan være flere 1. godkendere i et firma, alt efter hvilke fakturaer, der er i spil, denne funktion med at kunne sende direkte ud til rette godkender, -  vil være hos os en prioritet 1, hvornår er den implementeret i E-conomic ?

Mvh,

Nina Koch

V2C ApS

Spørgsmål af (140 points)